Noutati
Sprijin acordat membrilor pentru notificările primite de la CASMB (rețete 2014) (13.12.2017)
PMFB sprijina membrii cu cotizația la zi în demersurile necesare ca urmare a notificarile primite de la CASMB ...
Citeste mai mult  
Convocare Adunare Generala PMFB, 10 decembrie 2017, 12:30-13:30 (09.12.2017)
  PMFB convoacă Adunare Generală a membrilor duminică, 10 decembrie 2017, între orele 12:30-13: ...
Citeste mai mult  
Modificarea proiectului de Contract-cadru 2018-2019 (07.12.2017)
În urma memoriului înregistrat în 2 noiembrie 2017 și a mitingului organizat în 15 noiembrie ...
Citeste mai mult  
Vezi toate noutatile  
 
Arhiva
Campanie SNMF - filme despre medicii de familie (2017-11-11)
Afiș și fluturași miting (2017-11-11)
Video - Sunt medicul tău de familie. Susține-mă! (2017-11-11)
Joi, 9 noiembrie - Ora Patronatului in doua ture! (2017-11-07)
Informatii suplimentare acreditarea ANMCS (2017-11-07)
Vezi toata arhiva  
 
Actiuni
 
Linkuri utile
    
 
 
Arhiva

La multi ani tuturor! Toata arhiva  

Asociația Medicilor de Familie București - Ilfov (AMFB) și Patronatul Medicilor de Familie București - Ilfov (PMFB)  trimit la acest sfârșit de an recunoștința lor și un gând bun medicilor de familie care sunt membrii celor două organizații, dar și celor care nu au ales încă această formă de solidaritate de breaslă,

 
Medicilor de familie care lucrează în cabinete, în centre de permanență (după programul de cabinet, la sfârșitul săptămânii și în sărbătorile legale), școli, camere de gardă,  penitenciare, centre de îngrijiri, cămine de bătrâni, unități militare, comunități, aeroporturi și alte locuri,
 
Colegilor noștri care au plecat să își caute norocul în țări ce știu să îi aprecieze mai mult și celor care au ales să rămână aici cu familiile și pacienții lor,
 
Colegilor care lucrează în mediul urban dar și a celor care și-au legat viața de mediul rural și în zone izolate, în condiții de neinvidiat, dar unde cu adevărat OMUL sfințește locul!
 
Medicii de familie își fac mereu datoria, firesc și cu modestie, fără să genereze subiecte de presă. Medicii de familie reprezintă o forță care poate rezolva multe, dar și o putere pe care de prea mult timp politicienii s-au obișnuit să o ignore.
 
Sperăm ca programul actual de guvernare să prioritizeze în sfârșit  asistența medicala primară. Medicina de familie, împreună cu asistența comunitară trebuie să devină un element de bază al strategiei de sănătate, pentru a  asigura tuturor românilor accesul la servicii medicale de bază, reducerea deceselor evitabile  sub cinci ani, un program de imunizare complex, fluent și eficient, reguli și proceduri și un sistem eficient de alertă și comunicare în sistemul de sănătate. Avem nevoie de mulți ani de o strategie viabilă, coerentă, serioasă și mai ales reală, care să pornească de la evidența faptului că asigurarea îngrijirilor de bază este esențială atât pentru sănătatea populației, cât și pentru funcționarea celorlalte segmente ale sistemului de sănătate.
 
Ne dorim ca în anul care urmează să fim încurajați în sfârșit să evoluăm, să fim lăsați să ne exercităm profesiunea cu pasiunea cu care am optat pentru ea, să fim văzuți ca profesioniști în sănătate și experți în îngrijirea pacienților care ne-au ales. 
 
Dorim decidenților din sănătate luciditate și viziune pentru a recunoaște că investiția masivă în baza sistemului de sănătate este lozul câștigător!
 
Un an bun dorim colegilor noștri, putere să-l ducă până la capăt, forță să își recunoască dorințele și curaj să își ducă la îndeplinire visele.
 
La mulți ani tuturor!
 
Toata arhiva sus
Realizat de Softpage Internet
Copyright © Patronatul Medicilor de Familie din Bucuresti si Ilfov